SİVAS (A.A) - 12.03.2007 - Gümüşhane'de geçirdiği trafik kazası sonrası sonucu son 3 maçı ertelenen Demirçelik Divriğispor, Futbol Federasyonu'nun vereceği kararı bekliyor. Üçüncü Futbol Ligi 2. Grup'ta mücadele eden Divriği ekibi, Gümüşhane ve Konya'da geçirdiği trafik kazalarının yaralarını sarmaya çalışıyor.
Devre arası kampına giderken Konya'da geçirdiği trafik kazasının şokunu atlatamadan Gümüşhanespor maçı öncesinde Gümüşhane'de yaşanan ikinci kaza ile yıkılan Divriğispor, Futbol Federasyonu'ndan ligi kendi lehine durdurmasını bekliyor.
Gümüşhane'deki kazanın ardından futbolcularına 20 gün ''iş göremez raporu'' verildikten sonra Gümüşhanespor, Gazi Belediyespor ve Çorumspor ile oynayacağı 3 maç ertelenen Demirçelik Divriğispor'un basın sözcüsü Murat Nedim Bozkurt, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Konya ve Gümüşhane'de geçirdikleri 2 ayrı trafik kazasında bazı futbolcularının yaralandığını anımsatarak, futbolcularının hem fiziksel hem de ruhsal yönden etkilendiğini söyledi.
Futbol Federasyonu'na ligdeki haklarının dondurulması için başvurduklarını hatırlatan Bozkurt, kaza nedeniyle son 3 maçlarının ertelendiğini belirterek, ''Ligin bizim adımıza dondurulmasını istiyoruz. Futbol Federasyonu Hukuk Kurulu ligin adımıza dondurulması kararını verdi.
Kararın federasyon yönetim kurulundan da çıkmasını bekliyoruz'' dedi. Kararın önümüzdeki perşembe ve cuma günü çıkabileceğini anlatan Bozkurt, futbolcuların şu anda izinli olduğunu söyledi. Gelecek sezonun kadrosunu kurma çalışmalarına başladıklarını ifade eden Bozkurt, kısa sürede kazanın yaralarını saracaklarını sözlerine ekledi.