Fanatik'in haberine göre Atiba'nın da takımdan ayrılacak olması nedeniyle orta saha rotasyonunu güçlendirmek isteyen Beşiktaş, Atletico Madrid'den ayrılacak olan Geoffrey Kondogbia'ya teklif yapmıştı.
30 yaşındaki orta saha oyuncusu kulübü Atletico Madrid ile yol ayrımına geldi. İspanyol devinde düşünülmeyen yıldız ismin menajeriyle kısa sürede masaya oturulacak. Fransız oyuncunun da Beşiktaş seçeneğine sıcak baktığı ifade ediliyor. Teknik direktör Şenol Güneş'in de onay verdiği transferin durumu maliyetlere kaldı.
Atletico Madrid'de bu sezon gözden iyice düşen Orta Afrikalı ön libero yalnızca 13 maçta ilk 11'de başlayabildi. Toplamda 27 maça çıkan Kondogbia gol katkısı veremezken 2 asist yapabildi. Kariyerinde yeniden bir zirve arayışı olan başarılı futbolcuya uzun vadeli bir plan ve sözleşme sunulacak.